top of page
  • EM Kristiansen

Oppdag reiki

Updated: Feb 16

Finn indre ro og få det bedre med deg selv 


I en verden fylt med stress og hektisk hverdag, søker stadig flere etter metoder for å finne indre ro og helbredelse. En praksis som har vunnet popularitet de siste årene er reiki, en eldgammel japansk helbredelsesmetode basert på kanalisering av universell livsenergi. Bli med videre og oppdag at reiki kan være en egnet metode for å få en dypere og mer transformativ forbindelse med din egen kropp og sjel.Reiki kan bli din vei til indre ro og retning gjennom kanalisering av universell livsenergi.


Enten du er åpen for alternative helbredelsesmetoder eller nysgjerrig på å utforske nye veier til velvære, kan reiki være en verdifull opplevelse


Hva er reiki?


Reiki stammer fra to japanske ord: "rei" som betyr universell, og "ki" som betyr livsenergi. Denne helbredelsesmetoden ble utviklet av Dr. Mikao Usui på begynnelsen av 1900-tallet og har blitt praktisert over hele verden. Reiki fokuserer på å balansere og forsterke den naturlige energien som strømmer gjennom kroppen, noe som fremmer fysisk, mental og emosjonell helbredelse.


I reiki er et av utgangspunktene at det i tillegg til vår fysiske kropp er flere ulike energilag / energilegeme utenfor denne: fra helt nærme huden til flere centimetere og enda lenger utenfor. I disse ulike lagene ligger det informasjon om alt fra vår sjel, vår person, våre traumer, vår historie, våre sorger og talenter. Vi trenger ikke å kunne reiki for å legge merke til dette: alle har nok mer eller indre ubevisst merket om noen har en uærlig hensikt, et underliggende sinne eller om noen lyser opp et helt rom uten å ha sagt så mye som et ord. Auraen er et ord som ofte benyttes om dette feltet. Man lærer ikke å se og lese aura med reiki, men energien jobber i og for vår fysiske kropp og med vårt energifelt

Hvordan fungerer reiki?

Reiki i form av regelmessig egenbehandling innebærer at en person holder begge hender lett og stille på ulike steder på kroppen i fem minutter og lar energien få flyte og jobbe uanstrengt. En full egenbehandling med reiki tar 60 minutter og dekker hele kroppen. Dette bør gjøres hver dag for full effekt. I tillegg til dette kan man naturligvis holde lenger på steder som er smertefulle eller hvis man ønsker en annen effekt: reiki går dit den trengs.

Reiki kan også gis til en annen person som fortrinnsvis ligger på en egnet behandlingsbenk eller sitter på en stol. Mange som mottar reiki rapporterer om at de føler dyp avspenning og sterk følelse av indre fred. Reiki brukt over tid er også et flott verktøy for å bli bedre kjent i sitt indre mentale landskap og dermed oppnå selvutvikling og for mange også en åndelig vekst.


Fordeler med reiki

  1. Stressreduserende Effekter: Reiki har vist seg å være effektivt i å redusere stressnivået ved å balansere det autonome nervesystemet og fremme avslapning.

  2. Fysiske Helbredelsesprosesser: Mange opplever lindring av fysiske plager som smerter, migrene og søvnproblemer etter regelmessig reikipraksis.

  3. Emosjonell Balanse: Reiki adresserer ikke bare fysiske symptomer, men også emosjonelle ubalanser, og gir en dyp følelse av ro og harmoni.


Avslutningsvis


Reiki representerer indre ro og helbredelse gjennom kanalisering av universell livsenergi. Enten du er åpen for alternative helbredelsesmetoder eller nysgjerrig på å utforske nye veier for velvære, kan reiki være en verdifull opplevelse. Utforsk denne eldgamle praksisen, og oppdag potensialet for indre transformasjon og helbredelse som reiki kan bringe til ditt liv.

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page