top of page

Reiki Studio personvernerklæring

Jeg tar personvernet ditt på alvor. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan jeg samler inn, bruker, beskytter og deler dine personopplysninger i forbindelse med kursene jeg tilbyr innen Reiki. Ved å benytte mitt nettsted og mine tjenester samtykker du til min behandling av personopplysningene dine i samsvar med denne erklæringen.

1. Innhenting av personopplysninger:
Jeg kan samle inn følgende typer personopplysninger fra deg når du bruker min nettside eller melder deg på mine kurs: navn, kontaktinformasjon (inkludert e-postadresse, telefonnummer), betalingsinformasjon og annen informasjon du frivillig gir meg.

2. Bruk av personopplysninger:
Jeg bruker dine personopplysninger til å administrere kursene, behandle påmeldinger, kontakte deg med relevant informasjon, levere kursmateriale og forbedre mine tjenester. Jeg kan også bruke opplysningene til å sende deg nyhetsbrev eller markedsføringskommunikasjon, men bare hvis du har gitt ditt samtykke.

3. Beskyttelse av personopplysninger:
Jeg tar rimelige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Jeg begrenser tilgangen til personopplysningene dine til ansatte eller samarbeidspartnere som trenger tilgangen for å kunne levere tjenestene.

4. Deling av personopplysninger:
Jeg deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å levere tjenestene du har bedt om, eller hvis jeg er pålagt å gjøre det i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

5. Lagring av personopplysninger:
Jeg oppbevarer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne erklæringen, med mindre annet er påkrevd ved lov.

6. Dine rettigheter:
Du har rett til å be om innsyn i, retting av, sletting av eller begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket ditt til å motta markedsføringskommunikasjon fra meg. For å utøve dine rettigheter eller for eventuelle spørsmål angående personvernet, kan du kontakte meg ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.

Jeg kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Jeg oppfordrer deg til å gjennomgå erklæringen jevnlig for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.


Kontakt meg:
Hvis du har spørsmål, bekymringer eller forespørsler angående personvernet eller denne erklæringen, kan du kontakte meg på telefon 911 25 219.

bottom of page